Freddy Åsblom


Freddy
Jonas Åsblom, född 5 mars 1990 i Nacka. Han fick rollen som Ville i tv-serien Livet enligt Rosa år 2004 där han spelar Rosas bästa vän. Serien började sändas i television i februari 2005. Han är också med i filmen Rosa the movie, där han spelar Rosas pojkvän. Filmen hade premiär år 2007.

Dessutom medverkar han i tv-serien Höök, där han spelar 14-åriga Lasse Höök, son till kriminalchefen Eva Höök, och i dramaserien De halvt dolda skriven av Jonas Gardell, där han spelar karaktären David.

År 2009 var han med under inspelningarna till den svenska långfilmen Orion där han spelar Petrus. År 2010 medverkade Freddy i en film producerad av Dramatiska Institutet Betongbarnet där han spelade en av huvudrollerna.

 

Freddy studerar vid Teaterhögskolan i Stockholm 2010–2013.


Freddy sågs senast i Irene Huss - Jagat vittne.

Anna Ryrberg


Anna
Märta Ryrberg, född 7 april 1991 i Sollentuna. Hon spelar Rosa i TV-serien Livet enligt Rosa (2005) och i filmen Rosa - The movie (2007). Hon gick på en audition till serien mest på skoj med sina vänner. På auditionen så fick hon improvisera och göra videodagböcker. Castingen gillade henne så mycket och tyckte att hon skulle passa jättebra till rollen som Rosa.

Anna tycker att det var jättekul att spela in både serien och filmen. Men skådespelare än inget hon vill satsa på. Hon tycker att det är lite jobbigt att bli igenkänd på stan och att folk viskar, pekar och fnissar. Men kan se den ljusa grejen med att vara lite "kändis" oxå. Hon är vän med bl.a. Freddy (Ville) och Lina (Jessica) men de träffas tyvärr inte så ofta.

Anna tog studenten ifrån Viktor Rydberg Gymnasium år 2010. Det är svårt att hitta info om vad hon sysslar med idag. Hon har två äldre bröder som heter Erik och Jakob.

Annas gamla blogg

Saknade

Jag vet att det finns många läsare som saknar vissa barnskådisar här i bloggen. Men jag kan ju inte skriva om alla barnskådisar på en och samma dag. Det skulle jag aldrig hinna med. Jag försöker så gott jag kan att uppdatera bloggen. Ni kommer med jättebra tips på vilka jag kan skriva om och jag försöker så gott det går att hitta bra info om alla. Men vissa har helt försvunnit från jordens yta och är helt omöjligt att hitta någon info om.
Visa fler inlägg